KZTV Logo

Baan reglement

Ingangsdatum 1 januari 2024

 1. Speelgerechtigd zijn alleen diegenen die in het bezit zijn van een geldige online K.Z.T.V.- digitale ledenpas met pasfoto.(terug te vinden in de KNLTB Clubapp. (Deze kunt u downloaden)
 2. Reserveren van een baan is verplicht. Via de KNLTB club app kan een baan worden gereserveerd. Deze reservering dient minimaal 1 minuut voor aanvang van de partij door één van de spelers te zijn bevestigd, anders vervalt deze gereserveerde partij. Opnieuw reserveren is alleen mogelijk na afloop van de speeltijd op de club.
  Er mag alleen gespeeld worden nadat er is afgehangen in het digitale afhangbord.
  Leden, introducés en niet-leden die spelen zonder een correcte baanreservering dienen desgevraagd onmiddellijk plaats te maken voor leden/introducés die wel op de juiste wijze gereserveerd hebben.
 3. De speeltijd is een half uur. Voor een dubbelspel wordt, indien er is afgehangen met 4 geldige spelerspassen, 45 minuten gereserveerd. De klok op het digitale afhangbord geeft de juiste tijd aan.
  Op dagen dat er geen speciale evenementen zijn eindigt de afhang mogelijkheid om 22:30 voor enkelspel en om 22:15 voor dubbelspel. De verlichting gaat dan om 23:00 uit. Na het spelen dient u te vegen met de aanwezige matten, behalve bij vochtig weer.
 4. Trainingsbanen worden vooraf geblokkeerd in het afhangbord. Overleg over het aantal trainingsbanen en tijden wordt met de TC gevoerd. In overleg met de TC mogen de trainers van deze baantoewijzing afwijken. Deze baanwisseling moet correct en vooral op tijd worden gecommuniceerd. Na het trainen dient u te vegen met de aanwezige matten, behalve bij vochtig weer.
 5. (Jeugd) spelers/sters vanaf 14 jaar kunnen deelnemen aan de racketavond op de maandag.
 6. Leden dienen de banen te verlaten wanneer dit hen verzocht wordt door leden van de accommodatiecommissie in verband met baanonderhoud. Tijdens het spelen of trainen wordt u verzocht alleen met officiële tennisschoenen te spelen die geen strepen op de baan achterlaten. Kosten van eventueel herstel van de baan of daarbij behorende materialen kunnen op de veroorzaker worden verhaald.
 7. Introductie van niet-leden is toegestaan volgens artikel 8 van het huishoudelijk reglement. Ieder lid mag maximaal 3 keer per jaar iemand introduceren en een introducé mag slechts 3 keer geïntroduceerd worden. Een introducee betaalt 5 Euro. Dit kan doorgegeven worden aan Piet Sibbel (075-6157613). Hij stuurt een Tikkie.
 8. Tijdens competities, toernooien en evenementen zijn alle banen hiervoor gereserveerd. In overleg met de beheerder van het afhangbord worden de noodzakelijke banen hiervoor in het digitale afhangbord geblokkeerd. Trainers overleggen met de organisatie van die evenementen of er tijdens die evenementen getraind kan worden.
 9. Iedereen die evenementen of activiteiten organiseert die gevolgen hebben voor de baanbezetting dient dit te melden bij de TC of één van de bestuursleden. Zij zorgen voor een correcte invoer in het afhangsysteem.
 10. Algemeen erkende feestdagen worden als zondagen beschouwd.
 11. Men dient ieders speelrechten te respecteren!
 12. Bij situaties waar dit reglement niet in voorziet dient u vooraf en/of direct contact op te nemen met de TC.
 13. Bij overtredingen van dit reglement (en andere reglementen) kan men u, volgens de richtlijnen in de statuten van KZTV, een sanctie opleggen. (Berisping, schorsing en royering).

Gerelateerde items (op tag)

Meer in deze categorie: « Lessen Les reglement »

Activiteiten

Error: No articles to display

Recente berichten

40e Broekhuis Smash Devil toernooi

Het 40e Broekhuis Smash Devil van 10 t/m 18 augustus 2024 staat weer voor de deur. Schrijf je in en kom kijken naar spannende en leuke wedstrijden. Je kan je...

Lees verder

Zomer Challenge

Beste Leden, Hieronder informatie over de Zomer Challenge, een leuke manier om met de tennissport in aanraking te komen. En lid worden kan natuurlijk altijd.

Lees verder

Informatie project guisweg.

Hierbij de laatste informatie over het project guisweg waarop duidelijk de contouren van het nieuwe sportpark te zien zijn. de video is te bekijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=2VSWFETalQM  

Lees verder

KZTV krijgt als eerste club erkenning Veilig SportKlimaat

Beste Leden, KZTV heeft vandaag als eerste zaanse vereniging de Veilig SportKlimaat erkenning gehad in de vorm van een bord. Dit bord prijkt ondertussen aan de muur van het clubgebouw. Het...

Lees verder