KZTV Logo

Tennis Borrel Avond

TBA 2023-2024

Het winterseizoen komt er weer aan en dus komen er ook weer nieuwe tennis borrelavonden aan! Voor komend seizoen zullen deze plaatsvinden op de volgende vrijdagavonden:

  • 3 november
  • 19 januari
  • 1 maart

Het principe blijft hetzelfde. Iedereen tennist 2 of 3 dubbels van ca 45 minuten. De avonden starten om 19.45. Vooraf, tussendoor en achteraf is er tijd om samen een drankje te drinken met een hapje erbij. Je kan je alleen opgeven of met een dubbelmaatje. Als je je samen opgeeft speel je in ieder geval een dubbel samen, de tweede (of derde) dubbel kan gemixt worden. Zowel leden van KZTV als van Westzijderveld zijn van harte welkom, net als introducees. Je betaalt 2 euro per persoon voor de tennis- en bitterballen (en andere hapjes).

Oftewel een gezellige en sportieve avond, waarbij vaak elk niveau en leeftijd aanwezig zijn. Ook een hele geschikte avond om andere clubleden te leren kennen.

Opgeven kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hierbij je naam en speelsterkte door en eventueel dubbelmaat of introducee. Graag aangeven voor welke avond of avonden je je opgeeft. De inschrijving sluit de dinsdag voor de desbetreffende vrijdagavond.

TBA

 

Meer in deze categorie: « Indeling Trainingsbanen

Activiteiten

Recente berichten

Informatie project guisweg.

Hierbij de laatste informatie over het project guisweg waarop duidelijk de contouren van het nieuwe sportpark te zien zijn. de video is te bekijken via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=2VSWFETalQM  

Lees verder

KZTV krijgt als eerste club erkenning Veilig SportKlimaat

Beste Leden, KZTV heeft vandaag als eerste zaanse vereniging de Veilig SportKlimaat erkenning gehad in de vorm van een bord. Dit bord prijkt ondertussen aan de muur van het clubgebouw. Het...

Lees verder