KZTV Logo

Andre Kramer

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
donderdag, 06 september 2018 14:08

Tennis Borrel Avond

Vrijdag 14 December, de altijd gezellige Tennis Borrel Avond, schrijf snel in, het kan zo vol zitten.

inschrijven ?  stuur een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zaterdag, 03 november 2018 15:05

Algemene Ledenvergadering

Beste leden,

Eén keer  per jaar organiseert K.Z.T.V. een Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering legt het bestuur (financiële) verantwoording af aan de leden.

Tevens vragen zij voor bepaalde, te ondernemen, acties goedkeuring aan de leden.

Door alle commissies wordt eveneens verslag gedaan over het afgelopen jaar. Om te weten wat er allemaal gaande is binnen K.Z.T.V. is het aan te bevelen om deze vergadering bij te wonen. En u laat op deze manier ook uw waardering blijken voor al het werk dat door alle vrijwilligers gedaan wordt om u onbezorgd te laten tennissen. Voor onze jubilarissen, die deze avond hun waardering gaan krijgen, is een warm applaus op zijn plaats.

Wij zien u graag op donderdag  22 november 2018 om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de kantine van K.Z.T.V.  waar de koffie op uw wacht.

vrijdag, 07 september 2018 04:38

GENTLEMEN'S AFTERNOON 2018

Gentlemen!

Op zaterdag 1 december wordt een nieuwe editie van het Gentlemen Afternoon toernooi georganiseerd bij KZTV!

Een toernooi voor echte gentlemen waarbij een goede wisseltactiek je de winst van het toernooi én 400 euro cash kan opleveren. Je speelt in een team van 4 gentlemen (met een minimaal opgetelde dubbelrating van 22 punten!) een dubbel tegen een ander team. Tijdens de wissel mag je spelers tactisch wisselen om zo de kracht van iedere speler te benutten.

 

We sluiten af met een heerlijke BBQ met vlees van slagerij Raa, bereid op de allerbeste houtskool en gerookt met houtsnippers van beuken, gedrenkt in whiskey.

 

Enthousiast? Schrijf je dan nu snel in met je team via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Ekko Vermeulen of Timo Snoek.

 

Geef hierbij aan wie er in het team spelen, wat de dubbel speelsterkte is op het pasje van 2018 en wie de teamcaptain is. De kosten zijn 25 euro per persoon, incl. consumptiebonnen, BBQ en kans op vele prijzen. Het bedrag kan per team overgemaakt worden op NL 73 INGB 000 9643416 t.n.v. T. Snoek.

Haast je snel, Vol= Vol. Het bedrag dient 1 week voor het toernooi op onze rekening te staan.

 

 

Regels

 

 • We starten zaterdag 1 december om 14:00 sharp! Uiterlijk aanwezig om 13:45u.
 • We spelen op 6 banen met 10 - 14 teams.
 • Ieder team bestaat uit 4 mannen waarvan één de teamcaptain is.
 • Herkenbare teamkleding is wenselijk, én goed voor het teamgevoel!
 • Ieder team heeft minimaal een opgetelde dubbelrating van 22 punten of meer. Een hogere en dus ‘slechtere' rating mag, lager dus absoluut niet! De rating op het pasje van 2018 telt. Dus wat betekent dit? Een team mag bestaan uit een 4, 4, 6 & 8 = 22 of 4, 5, 5 & 8 = 22 of 2, 6, 7 & 7 = 22 of 4, 6, 7 & 7 = 24, etc…
 • Stel je een oud tennisser op dan geldt de rating van het laatste jaar dat de speler heeft gespeeld. Is de speler nog nooit lid geweest van een tennis vereniging, dan is het een 9.
 • Spelers van buiten KZTV mogen meedoen, ook spelers die niet op tennis zitten.
 • Je speelt één set tegen een ander team.
 • Bij 40 - 40, spelen we winnend punt.
 • bij 6-6 spelen we een tie break.
 • Bij iedere wissel mag één speler per team gewisseld worden door de team captain.
 • In de tiebreak mag met de wissel (na 6 punten), één speler per team gewisseld worden.
 • Een speler mag nooit twee games (of 4 punten in tie break) achter elkaar serveren.
 • Alle spelers moeten in de wedstrijd gespeeld hebben, wissel dus tijdig!
 • Na afloop een heerlijke (slagers) BBQ met lekkere salades, friet en bier!
 • Hoofdprijs, 400 euro cash voor het team!!
 • Nog meer prijzen voor de tweede, derde en laatste plek. 
 • Inschrijfgeld 25 euro pp (incl. consumptiebonnen, BBQ en prijzen)
 • Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Timo of Ekko en is compleet na betaling voor het team uiterlijk 1 week voor aanvang van het toernooi.

Tot 1 december!!!

zaterdag, 16 juni 2018 18:52

Najaarscompetitie data

zaterdag, 16 juni 2018 18:46

Najaarscompetitie informatie

De najaarscompetitie begint half september, waarna er 7 weekenden lang wordt gestreden voor het kampioenschap.
Net zoals bij de voorjaarscompetitie.
 
donderdag, 05 april 2018 12:08

Veilig Sportklimaat

Het NOC-NSF en de gelieerde sportbonden hebben het programma 'Naar een veiliger sportklimaat' opgezet om gewenst gedrag te stimuleren en ongewenst gedrag in en rondom sport aan te pakken.
Een aantal Zaanse verenigingen actief op het gebied van sport, scouting, cultuur en kinder- en jongerenwerk, hebben zich verbonden in een samenwerkingsverband 'In Veilige Handen'. Marga Soons vertegenwoordigt, als vertrouwenspersoon, KZTV in dit initiatief.

Inmiddels hebben Marga Soons en Loes Fuijkschot een beleid opgesteld, dat door het KZTV bestuur met algemene stemmen is aangenomen.
Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw bestuur

Namens het bestuur
Koos Krokké
Voorzitter

 

woensdag, 06 december 2017 10:20

Het nieuwe KNLTB afhangbord

Bij KZTV is het nieuwe KNLTB Afhangbord in het clubhuis in gebruik. Het nieuwe scherm is groter en het afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in gebruik.

Inloggen gebeurt nog steeds met je vertrouwde ledenpas. De baantoewijzing gebeurt automatisch, maar VERGEET NIET DE BAAN NOGMAALS TE SELECTEREN, zodat deze GROEN wordt.

en oh ja, het is een touchscreen, U hoeft hem niet in te drukken maar alleen aan te raken  8-)

 

https://vimeo.com/237071617

 

 

woensdag, 29 november 2017 11:14

NIIEUW SPONSORKLIKS APP

NIEUW DE SPONSORKLIKS APP

installeer deze gelijk op je mobiel (IOS en Androide) en stel KZTV als je standaard sponsordoel in.

Voor al Uw aankopen die U doet via deze app krijgt de vereniging en deel.

 

of bestel via de knop SPONSORKLIKS hier aan de rechterkant,

en geef KZTV een financiële bijdrage.

U betaalt niets meer en de club wordt er beter van.

DOEN!

 

 

 

vrijdag, 01 juni 2018 17:00

Privacyverklaring KZTV

 

KZTV hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In de Privacy Verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. De link naar De Privacy Verklaring vindt u onderaan dit bericht. Als bestuur van KZTV zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van onze Privacy Verklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Privacyverklaring AVG

 

dinsdag, 12 juli 2011 18:52

Sponsors

Wilt u KZTV graag sponsoren dan treft u hier de benodigde informatie. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de sponsorcommissie

Pagina 1 van 3

Recente berichten

Algemene Ledenvergadering

Beste leden, Eén keer  per jaar organiseert K.Z.T.V. een Algemene Ledenvergadering. Tijdens deze vergadering legt het bestuur (financiële) verantwoording af aan de leden. Tevens vragen zij voor bepaalde, te ondernemen, acties goedkeuring...

Lees verder

RWBC Indeling Teams/Banen

De aanvoerders bijeenkomst is op Maandag 29 oktober tussen 19:00-20:30 uur in ’t Buut.

Lees verder

GENTLEMEN'S AFTERNOON 2018

Gentlemen! Op zaterdag 1 december wordt een nieuwe editie van het Gentlemen Afternoon toernooi georganiseerd bij KZTV! Een toernooi voor echte gentlemen waarbij een goede wisseltactiek je de winst van het toernooi...

Lees verder

Tennis Borrel Avond

Vrijdag 14 December, de altijd gezellige Tennis Borrel Avond, schrijf snel in, het kan zo vol zitten. inschrijven ?  stuur een mail naar  tckztv@gmail.com //

Lees verder

Het nieuwe KNLTB afhangbord

Bij KZTV is het nieuwe KNLTB Afhangbord in het clubhuis in gebruik. Het nieuwe scherm is groter en het afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt. Hij is efficiënt in...

Lees verder

NIIEUW SPONSORKLIKS APP

NIEUW DE SPONSORKLIKS APP installeer deze gelijk op je mobiel (IOS en Androide) en stel KZTV als je standaard sponsordoel in. Voor al Uw aankopen die U doet via deze app krijgt...

Lees verder